Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Proljeće ojačati stroj

Proljeće ojačati stroj temelji se na original oprema samostalno razvio novu vrstu opreme koja se koristi za jačanje počistiti sve vrste osovina, proljeće artefakata kao što su posebne opreme

Features

Proljeće ojačati stroj temelji se na original oprema samostalno razvio novu vrstu opreme koja se koristi za jačanje počistiti sve vrste osovina, proljeće artefakata kao što su posebne opreme. Kroz jačanje pjeskarenja, može ne samo uklanjanje hrđe na površini obratka i nečistoća kao što ulje, također mogu eliminirati interne zaostalih naprezanja izratka i poboljšati bubrenje, upoznati Almen vrijednost, grubi numeričke i tvrdoće, Sprečavanje korozije Prelom i artefakti i u konačnici ostvariti cilj poboljšati kvalitet izratka površine i unutarnju.

Naš Proljetni ojačati stroj:

Proljeće ojačati stroj je pogodan za čišćenje površine čelika proljeće, ukloniti vage i zavariti talog, uspjeti pokazati metalne boje, povećati svoj omjer površine i zavariti talog, uspjeti pokazati metalne boje, povećati omjer površina i tako pridonijeti bojenja i premaza.

S obzirom na proljeće ojačati stroj:

Proljeće ojačati uređaj će izbaciti abrazivne medije/čelik snimaka na površinu metalnih izradaka pod silu tlaka zraka. Nakon miniranja, metalne površine će se pojaviti uniformi sjaj koji poboljšavaju kvalitetu slika preljev.

Primjena proljeće ojačati stroj:

Proljeće ojačati stroj je dizajniran za velike, srednje i male veličine proljeće.

Proljeće ojačati stroj je posebna površina čišćenje stroja, koristi se za sve vrste opruge i sobe standardnog stroja, treba poseban dizajn i manufacute prema svoje proljeće.


Hot Tags: proljeće ojačati stroj, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, najnoviji, visoko kvalitetnih proizvoda
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO STROJ INC.