Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Strojevi za Pjeskarenje nadzemne željeznica

Primjena Nadzemne željeznica strojevi: strojevi za Pjeskarenje Nadzemne željeznica se uglavnom koristi za čišćenje i jačanje površine čeličnih konstrukcijskih dijelova, lijevanje dijelova, aluminijske legure dijelova i ostale sp

Features

Primjena Nadzemne željeznica Pjeskarne strojeve:

Nadzemne željeznica strojevi se uglavnom koristi za čišćenje i učvršćivanje površine čeličnih konstrukcijskih dijelova, lijevanje dijelova, dijelova aluminijskih legura i drugih rezervnih dijelova.

Kuka pucao pjeskarenja stroj je naširoko koristi u kovanje industrije, kovanje strojevi, Željezne i Čelične industrije.

Kuka pucao pjeskarenja stroj je faca pjeskarenja oprema za čišćenje, uglavnom po sobi je pucao pjeskarenja, pucao pjeskarenja stroj skupštine, podizanje stroja, razdjelnika, pucao pjeskarenja stroj električni sustav i ostala oprema.

Ova vješalica Nadzemne željeznica strojevi za Pjeskarenje je vrsta visoka efikasnost pucao pjeskarenja stroj sa sobe jamu.

Velike unutrašnje čišćenje prostora, zbijen struktura i znanstveno dizajna. Može biti dizajniran i proizveden prema redoslijedu.

Nema posebnih zahtjeva za izradak struktura. Može se koristiti za različite vrste izradaka.

Naširoko koristi u za čišćenje i jačanje za Fragile ili nepravilno u obliku dijelova, srednje ili velike dijelove, umrijeti Cast dijelove, uklanjanje pijeska i vanjske dorade.

Može biti opremljen kao dio linije za preradu.

Nadzemne željeznica eksplozije Machiness je standardni model pucao pjeskarenja stroj, svoj radni Promjer cilindra 900 i 1300 mm, visina od 1300 3500 mm. standardni modeli s bacanje first7 mjeseca, Maksimalna nosivost od 10 000 kg, i efikasnosti proizvodnje ovaj pucao pjeskarenja stroj je prilično visoka, fleksibilnost raspona je prilično velik i idealan je za čišćenje jačanje opreme , i jednostavan za upotrebu, za obradu izratka jednostavno učitati stroj, pritisnite gumb start, a nakon vrlo kratkom vremenskom razdoblju (usually7 minuta), da biste dovršili cijeli proces čišćenja, uklanjanja prašine i preostale kuglice, uglavnom odnosi se na razne Površinske obrade veliki odljevci, otkivci, zavarenih dijelova, toplinske obrade, uključujući krhke i nepravilnog oblika izradaka. Pogodan za osvetio, srednje i male količine odljevaka i otkivaka i zavarivanje dijelova na površini za čišćenje ili jačanje, osobito za thinwalled izdužena popipati površina čišćenje ili jačanje prikladnije. To je sposoban u izvorno stanje Čelične površine nametnuti jaka eksplozija, izvadite površine rđa i zavarivanje troske i oksid završiti i time dobiti određene jedinstvene metalik sjaj površina ukloniti stres i poboljšati kvalitetu i završiti učinka Korozija čelika.

700 * 1200MM 0 .5T180KG * 2
7.5 KG * 223KW900 * 1600MM 1 .0T240KG * 2
11,0 KG * 236KW1000 * 1850MM 1 .0T240KG * 2
11,0 KG * 239KWDizajniran i proizveden prema izradak size2.0T-20.0TAccording dizajn specifikacijama pucao razumnu količinu artifactsShot čija veličina količina snage i pomoćne komponente

Način rada
Veličina komad za čišćenjeMax. Visina dizanjaUkupno miniranja kapacitetaUkupna snaga
Q376D/S
KTHG-6
Q3710D/S
KTHG-10
QG3710D/S
KTHG-10F
Q3720/30/50/80
KTHG-20/30/50
Hot Tags: nadzemne željeznica eksplozije strojevi, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, najnoviji, visoko kvalitetnih proizvoda
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO STROJ INC.