Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Ekološki eksplozije komora

Karakteristike Automatska pješčana blastingSandblasting soba je podijeljena u dvije vrste automatski i ručno, automatsko pjeskarenje soba je sad najnaprednijih pjeskarenje sobi proizvoda. Glavna zadaća

Features

Karakteristike automatsko pjeskarenje

Pjeskarenje soba je podijeljena u dvije vrste automatski i ručno, automatsko pjeskarenje soba je sad najnaprednijih pjeskarenje sobi proizvoda. Bitna obilježja je saće vrsta pijeska usisavanja kat tehnologija, pomoću pneumatski transportni princip, korištenje zračne snage pijesak recikliranje materijala i onda kroz cjevovod Strop šalje pijeska i prašine razdjelnik za automatske pijeska i prašine odvajanje, automatsko sortiranje pijesak koristan materijal spadaju u domaćin pjeskarenje stroj (pjeskarenje ekspanzijskom posudom), u opticaju uporabu; sortiranje slomljena pješčana materijal, koža, oksid kože, prašinu i druge neželjene će automatski unijeti prašine kolektor prašine filtar.

Automatsko pijesak eksplozije stanovanja način isporuke

Zbog automatsko pjeskarenje sobi pomoću pneumatske transportne, nema potrebe koristiti tradicionalne mehaničke pokretne trake pjeskarenje sobu, svrdlo, strugač blok, lanac i kantu tip podizanje stroja i ostalih tradicionalnih rotirajuće strojeva, kako bi se izbjeglo u pijesku materijalnih prijevoz, nadogradnja proces pijesak materijala, prašina prijevoz strojeva, ležajevi, trošenje fenomen generirani od strane motora , kako bi se izbjeglo teška održavanja. A instalacija bez duboka jama (čak i bez jama), skratiti razdoblje gradnje, spasiti građevinski trošak; i tradicionalna pjeskarenje prostorija općenito zahtijevaju pjeskarenje atrioventrikularnog tijelo veličine u skladu s iskopa duboka jama 2,5-3,5 metara.

Koristite automatsko pjeskarenje soba: automatsko pjeskarenje soba se obično koriste za velike izratka i ultra velikim izratka površinska obrada, kao što: teška industrijska lokomotive, automobila, auto, namjestiti, montaža čeličnih okvira i veći hardver dnevne potrebe i tako dalje.

Otpadni materijal od 60mg/m3. pjeskarenje sobu na lijevo i desno s je električni automobil, to je zgodan za operator miniranja, miniranja boravak obložen otpornost na habanje, smanjenje buke gumene obloge ploča, dva seta filtar bubanj vrsta prašine naplaćujem miniranja sobi ventilaciju i otprašivanje, sadržaj prašine još i manje skup automatsko pilula materijalnih izdvajanjem i projekcije uređaj može biti prevelika ili premala , srednje sortiranje, pad u području recikliranja skladištenje otpada lijevka je opremljen za automatsko kuglica izdvajanjem njiše zaslon. U isto vrijeme štite operatera uređaja, uključujući radni osoblja zaštitnu kacigu, Sijamsku pijesak prsluci i miniranje rukavice, disanje filtera i disanje, temperatura, sigurnost osoblja Maksimalna sigurnost rada i Zdravo radno okruženje.

Punom snagom sustav može se prilagoditi prema željama naručitelja. Sustav može nositi na tijelu maksimalnu veličinu od 27000mm *, 3200mm, 4050 mm., na površini tijela. Površina tijela je 3.2 ~ 6.3μm... Još jedan. Površinu tijela. Vozilo. Vozilo. Može zadovoljiti potrebe proizvodnje na dan. Prašine, buke i buke pijeska miniranja okoliš ima vrlo velik utjecaj, kako bi se u skladu s ekološkim zahtjevima, prašina emisija sustav mora ispuniti zahtjeve GB16297-1996, buka je manja od 85dB (A) (pjeskarenje boravak vani).

Metak eksplozije čišćenje komora je vrsta sobe kontakt, manje sobe zagađenje površinskih metodu liječenja, koja se koristi u procesu Površinske obrade, koji je jednostavan za rukovanje. To ima prednosti kao što jednostavno za korištenje, jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje.


Hot Tags: ekološki eksplozije komora, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, najnoviji, visoko kvalitetnih proizvoda
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO STROJ INC.